Jag söker inte uppmärksamhet

Många tror, att jag är ute efter uppmärksamhet eller att jag vill att ni ska höra av er till mig och fråga vad det är som har hänt. Så är det inte. Det är inte så att jag vill att ni ska tycka synd om mig heller. Förstår om ni tror det, för jag hade nog trott samma sak ifall någon skrivit likadant som mig. Klargör därför detta nu. Det är hela grejen, att många känner igen sig i mina texter, blir glada över att slippa vara ensamma om sina känslor. Det är det som jag får i utbyte utav skrivandet, för på något sätt känner jag mig också mindre ensam då. Tror vi alla känt den känslan någongång, när man känner sig så ensam, fast man är omringad utav människor som älskar en.
Bästa läsare! Blir så glad när jag ser att ni länkar min blogg också, tack tack tack!! Skriv gärna era bloggar, vill ha lite nytt att läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi