Gått ner i vikt


I förrgår åkte jag hem till min kärlek och sov över där. Dagen efter åt vi väärldens godaste frukost uppe i hans säng och kollade på Arn. Seriöst bästa svenska filmerna efter Män som hatar kvinnor triologin! Vi låg där och busade halva dagen innan han åkte till gymmet och jag till mormor och morfar i Oxelösund. Gick ut och åt med mamma på Delfi och sen hade jag myskväll med mormor.
Idag ville jag egentligen med morfar till gymmet (mår psykiskt dåligt över att inte få träna) men eftersom jag går på penicillin så kommer det inte bli av för min del tyvärr.. Så kanske kommer ge mig ut med mormor och ta lite kort. Just nu läser jag igenom de 20 standard bloggarna jag läser varje dag hehe och äter vaniljbullar.
Förresten efter att ha legat hemma i 4 dagar har jag gått ner ca 2kg. Dock i fett då det syns ganska tydligt på insidan utav mina lår hehe! Blir dock både stressad och lite tom över att tänka på att mitt BMI nu inte alls ser bra ut. Så måste börja bygga muskler så fort jag kan när jag slutat med mina mediciner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi