In och ut

Är så fruktansvärt stressad just nu. Gått på toa 3ggr inom en halvtimme. Förstår ni hur nervös jag är? Får en klump i magen när jag tänker på skolan, allt jag behöver ta igen och hur mycket tid det kommer ta. Ryser bara jag kollar på mina dammiga handbollsskor. Tänker på hur mycket träning jag missat, hur mycket jag behöver ta igen, hur mycket som blivit framskjutet pga skadan. Saknar det så oerhört mycket. Sen får jag extrem kramp i hjärtat när jag tänker på alla jag inte träffat på länge. Jag har slutat höra av mig för jag vet att det ändå inte finns tid till att ses. Vänskaper gilder sakta isär, har dåligt samvete. Samtidigt, deras skylighet att höra av sig också. Inser vilka som står en närmast. Ååh är så sjukt stressad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi