Man blir blind

Såg filmen Ego på bio igårkväll. Både jag och Sara satt helt mållösa när filmen var slut. För herregud vilken tankeställare man fick sig! Allt kan vändas upp och ner när man minst anar det. Hur många som faktiskt skulle finnas där när det väl gällde. Att man kan ändra sitt öde. Inte ta någonting för givet och ta vara på de man har. Vi ville se filmen efter att ha hört dessa grymma repliker ifrån trailern ”Jag är inte blind!” ”Nejmen öppna ögonen då!!”.
Många pusselbitar fall faktiskt på plats i mitt huvud efter att ha sett den här filmen, och mitt hat till ytliga relationer växte sig ännu starkare. Både jag och Sara lever oss dock väldigt mycket in i filmer, relaterar. Kanske var det därför vi tyckte den var så grym! Men jag rekommenderar er verkligen att se den, otroligt sevärd enligt oss! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi