Aldrig hemma

Hallajs bloggen, sitter hemma hos min fina nu och väntar på att han ska komma hem ifrån fotbollen. Varit här några dagar nu, lovely. Körde ett vidrigt pass på gymmet idag också, herregud sprang snabbast av alla på löpbanden och körde för första gången biceps/triceps (inte fått lägga tyngd på armarna tidigare för en skada). Sjukt givande och jobbigt var det! Grym träningsvärk i låren, armarna och låren nu! Kan inte hjälpa att älska det. Något mer jag älskar är min pojkvän, är så löjligt kär och skulle inte klara mig inte utan honom. Och när man talar om trollen.. Nu kom han hem! …Och nu pussade han mig massa gånger! Haha jaja ska försöka få lite psykologi plugg gjort medans han duschar. Ha de!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi