Träningsdagbok

Bilder tagna utav Linn och Lina Larsson, ni hittar deras blogg här

Halloj, kom precis hem ifrån gymmet! Fått tillbaka träningsmotivationen igen, den försvann lite i och med att jag blev sjuk men nu är den tillbaka! Sjukligaste är att jag börjat sakna gymmet mer än handbollen(?). Vilket fall, här är vad jag gjort sedan jag blev frisk.
Löndags: Korta snabba intervaller 20min, fram/baksida lår/vader, mage 1h pass
Måndags: Crosstrainer 25min, bicep/tricep/rygg 
Tisdags: Intervaller, axlar/bicep/tricep och lite rumpa + rehab 1,45h pass
Onsdags: Snabba fötter, fram/baksida lår/vader/bål 1,45h pass
Torsdag (idag): PW + långa intervaller, hann köra lår och vader innan jag sträckte ryggen så bicep/tricep på det innan jag masade mig hem! 
Fredag (imorgon): Handbollspass (tror inte jag kommer kunna vara med pga min inte fullt friska hand, så läs rehab och förebyggande övningar osv)  sedan ett fyspass på det! Och efter skolan drar jag till gymmet igen! 
Pappa gjorde en beställning på nya protein grejer osv till mig idag samt att mamma proppade hela kylen full med kvarg, grönsaker, osvosv till mig! Dessutom har jag raddat upp alla mina kosttillskott så jag inte ska glömma dom på morgonen! Förut ville jag bli fit, nu vill jag bli stark! P.s testade att göra egna hemmagjorda bars idag på ett recept med goda omdömen! Inget socker alls och bara 160 kcal i varje. Kan skriva vad jag tyckte om de sen och kanske receptet ifall någon annan också vill testa! Kram på er! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi