Min morgon

Sneakpeak (dör av skratt åt det ordet, internt) på hur det ser ut hemma hos mig. Den här dagen kunde inte börjat sämre. Vaknade vid 5 med kramper i hela magen och hade svårt att somna om. Ögonen slockande väl i princip helt först när klockan ringde vilket resulterade i att jag inte kom upp. Efter någon timme tog jag mig vilket fall i kragen (då var klockan 9 och börjar skolan runt 2). Missade mitt tåg med flit för jag inte orkade stressa.
 Gjorde mig en proteinshake och tog en dusch. Inser att nästa tåg går om 2h.. Ändå lugnt, skulle komma  några timmar för tidigt i alla fall (tänkte plugga). Såklart missar jag detta tåg pga att jag glömmer min matlåda bestående utav kycklig och sallad. Går hem och väntar 2h på nästa tåg. Missar det precis också för att halvvägs till stationen inser jag att mitt proteinpulver inte var nerpackat. Utan de skulle de sega kvällspassen vara så ovärda.
 Alltså missat 3 tåg denna morgon. Gick hem och la mig under täcket för att försöka lugna ner mig. Då får jag extremt ont i magen igen så ringde och sjukanmälde mig. Är så arg och ledsen på mig själv. Tror jag fått magkatarr igen också, därav kramperna vid 5 tiden. Var så himla stressad över allt plugg och nu är jag ännu mer stressad för jag inte kom iväg till skolan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi