Grattis Rebecka


Idag åkte jag och tjejerna hem till Rebecka för att fira hennes 18års dag!! Länge sen vi sågs allihopa, så det var jätte kul att få träffa alla igen. Det bjöds på ceasarsallad och choklad i mängder. Åt dock mest bär men smakade självklart på de fina bakverken!  Vi gick varvet runt bordet för att få reda på vad som hänt i allas liv, som gamla tanter. Tänk när vi har såna här middagar om 10år igen, förstå hur mycket som skulle hänt i allas liv då. Vissa kanske skulle ha barn och andra bo utomlands osvosv. Vi tog lite bilder med systemkameran som antagligen kommer komma upp på facebook snart så då ska ni få ta del utav dom också. Alla planerade att gå ut på krogen på onsdag, vill också!! Min sommar kommer suga så hårt. 
Grattis igen finaste vännen, fast oavsett ålder kommer du ändå alltid vara min lilla Snäcka. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi