Andra halva

De närmaste dagarna har ingenting varit som det brukar. Faktiskt så har allt varit precis upp och ner. Då har mina närmaste sträckt ut en hand och tagit hand om mig. De har bokat upp mig och gjort saker med mig så jag ska slippa tänka så mycket. På ett sätt är det tråkigt också, för några av de man trodde skulle stå där med en har knappt hört av sig. Samtidigt har andra klivit fram och gråtit med mig om nätterna och matat mig på dagarna så jag inte skulle glömma bort det. 

Så i torsdags drogs jag med hem till Mimmi och åt amerikanska pancakes med henne, Johanna och Amanda. Mys. Efter träningen tog Gillhart med mig hem till sig. Vi låg uppe sent i hennes nyrenoverade sovrum. Och på morgonen gjorde hon en nyttig frukost till mig medans jag dock en dusch. Min favorit! Gröt, mackor och juice med sugrör. Älskade. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi