Café Fotöljen

Det mesta har varit problematiskt sedan jag bloggade senast. Dock känns allt mycket bättre sen igår efter att jag var och fikade med Petter. Satt på vårt älskade Fotöljen i flera timmar och pratade om allt och ingenting. Tog deras berömda kladdkaka (som jag och Sara älskar) fastän jag inte ens var sugen, utan bara för att jag var så nervös och behövde något sött haha!
De senaste dagarna har jag insett ganska mycket. Vilka som jag tappat kontakten med som ändå finns där när det väl gäller, vilka som inte finns där och vilka som i princip bara vill mig illa. Skönt men samtidigt jobbigt att veta. Hatar att veta sanningen många gånger. Frågan nu är väl bara om man ska gå runt och vara hatiskt eller försöka att inte lägga ner energi på fel saker och bara skita i alla orrar som finns. Satsar på det sistnämda. Så när det här inlägget är slut kommer jag inte ge dom minsta utrymme i min hjärna. Hoppas deras barn blir fula. Punkt. Hur mår ni förresten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi