Femman


Min syn på mig själv har varit så jävla krasslig på senaste, speciellt den här veckan. Vägrat ha på mig vissa plagg osv för tyckt jag ser blek och ful ut i dom. Har varit en sån vecka helt enkelt! Plus allt annat skit runtomkring så har jag gått runt och lagt skulden på mig själv. Så igår solade jag solarium igen för första gången sedan nyår. Eftersom jag har exem har jag verkligen kliat bort det allra sista utav brännan som fanns kvar och brun utan solen gick bort så snabbt. När jag hade solat klart sattes solariumet på igen så hoppade in i en minut tills jag insåg att det måste varit någon som la in pengar i fel automat då solminutrarna bara blev fler och fler. Så hade inte alls hjärta att ligga kvar utan skyndade mig ut. Mycket riktigt stod det ju en lagom munter herre där utanför men som ändå tackade för att jag inte använde upp hans minutrar.
Dock ångrar jag redan att jag solade för brände mig så extremt i ansiktet. Det har svullnat nu och allting!! Antar att Gud straffade mig på en gång så att jag inte ska sola solarium igen! 
Efter jag solat åkte jag till gymmet (orutinerat!! det gör jag aldrig om, var så röd i ansiktet). Det gick svinbra faktiskt. Först intervaller sen mage, axlar och armar. Sen hämtade mamma mig och vi åkte och käkade. Hon åt libanesiskt och jag på subway som den svenne jag är (läs: det enda mina smaklökar tål). Efter det fixade hon en ny mobil till mig och sig själv! Bästa mamma!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi