Ett halvår


Första inlägget på nya bloggen! Så himla kul ska det bli och är jätte taggad på att lägga ner mer tid på inlägg osv. Hoppas ni är lika förväntansfulla som jag!

Igår var en lång dag med nationella prov i matte (gråter av glädje om jag klarar det) varpå jag satt kvar sent i skolan för att göra klart några inlämningar. Stressade iväg till träningen, köpte mat på vägen och kom sent. Åt under mötet vi hade ang. kommande säsong och bytte om när de andra värmde upp. Fysen gick som väntat med tanke på att jag inte var bra förberedd. Åkte sedan 105min för att komma hem till pojken då vi faktiskt hade vår halvårsdag igår. När jag gick ifrån bussen (själv på en gata med skog på båda sidor) så hoppar Petter fram bakom mig och skrämmer mig så att jag nästan kissade på mig. Usch, han vet hur rädd jag är för att bli våldtagen, kidnappad också.. Dock gottgjorde han mig efter så det var lugnt! Väl hemma hos Petter hade hans pappa fest med jobbet så först när alla gick hem kunde vi äta och göra oss i ordning. Sedan somnade vi ganska snabbt till en rulle. 

En del skulle säga att vi är konstiga som inte firar men jag håller faktiskt inte med. Jag förstår om man hittar på någonting speciellt på sin årsdag men månadsdag? Vi brukar alltid skoja och skicka iväg ett sms som ser ut ungefär så här: ”Grattis älskling! Idag har du stått ut med mig i 5månader”. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi