Jag vill hjälpa till


Jag är ingen expert, är inte mer speciell än någon annan. Men ibland vill man bara att någon ska lyssna, eller ha någon som hjälper en med ett dilemma. Därför tänkte jag nu dra igång någonting helt nytt. Från och med nu finns jag där för er. Ni kan skriva till mig om precis vad som helst inom ämnet kärlek, det behöver inte vara så allvarligt som att du inte vet ifall du ska göra slut med din kille eller inte, utan det kan vara vad man ska göra på första dejten, hjälp med en bra present mm. Egentligen behöver det inte ens handla om kärlek, ni kanske har någonting annat ni behöver en utomståendes syn på. Jag vet inte om man kan vara anonym på kik eller inte, men det är vilket fall där ni når mig. Människor skriver ofta till mig där, varav några behöver hjälp med vissa grejer. Så det här är mer för att alla ni andra också ska få ha någon som berättar sin syn på saken och vad den hade gjort i din sitation. Det kan ju vara skönt att ha någon i sin egen ålder att fråga också, vuxna förstår ju inte riktigt alltid.
Mitt användarnamn är ellinorlofgren och allt som skrivs där, stannar där. Dvs det ni säger kommer inte jag berätta för någon annan, utan det är mellan oss två. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi