Efter studenten


Många utav mina kompisar tar studenten i år och jag brukar fråga dem var de har för planer inför framtiden. Några vill plugga, andra resa och somliga har planer på att bara ta det lugnt. Jag har alltid varit så säker på vad jag vill göra efter min student. Spela handboll. Det har aldrig funnits på kartan att jag ska ut och resa, för alla länder har inte handboll och man får inte hamna efter. Men nu efter allt vet jag inte om jag bryr mig speciellt mycket om det. Jag vill till Australien, Thailand, USA men mest av allt till Afrika. Det är någonting jag verkligen vill göra. Åka ner till Uganda/Tansania/Sydafrika och hjälpa barn. Denna idén fick jag efter alla de arbeten i skolan jag gjort om vilka omständigheter folket där nere lever under. Det är verkligen hemskt och om jag på något sätt skulle kunna hjälpa till vill jag det. Tror dessutom jag skulle växa enormt som människa och se världen från en helt ny synvinkel. Tycker fler borde fundera över att göra detta, för tillsammans kan vi ju faktiskt göra skillnad! Är såklart fadder till ett barn där nere också, så det skulle vara kul att få åka ner och hälsa på honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi