Östras skolkatalog


Jobbar mig fortfarande uppåt! 7a på bloggtoppen just nu! Tack tack tack!

Åkte till Petters skola på förmiddagen, och de första som hände var att en fotograf kom fram och skulle ta bilder till framsidan på deras skolkatalog. Haha stelt, jag går liksom inte ens på Östra. Träffade några av Petters kompisar, och en gammal lagkompis till mig faktiskt! Fanny! Jättekul, inte sett varandra på år. Drog sedan iväg till skolan, gjorde sista delen i matte nationella och vet ni vad?? JAG KLARADE DET!!! Gott folk jag hade bojkottat matten i vintras och skitit i precis alla prov och lektioner. Nu ser ni, allt är möjligt!! Ska dra iväg med Mimmi och gymma lite senare är det tänkt. Första gången på kanske 2 veckor. Vill försöka hinna sola idag också då jag missat precis alla soltimmarna Sverige bjudit på de senaste veckorna. Har seriöst inre panik. Hatar mig själv för att jag har så varma kläder på mig idag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi