Springer omkring


Fick ett par meddelanden igår i samband med inlägget jag skrev. Himla kul att jag kan hjälpa till!
Nu på morgonen gjorde jag gröt till frukost varpå jag stod och pratade med städerskan ett tag. På grund av det missade jag min buss så jag måste vänta en timme på nästa. Ikväll är dagen innan Gnestadagen vilket betyder att alla ungdomar är i parken och åker karuseller. Dock ingenting för mig utan jag ska sitta och plugga istället. Har lite planer med mamma också, så får se om dem blir av.
Måste försöka hinna förbi banken idag innan de stänger. Mitt ID-kort har legat där och väntat på mig i över ett halvår, plus att jag behöver ett nytt bankkort eftersom jag tappade bort mitt. MÅSTE även klippa mig, hur jag nu ska hinna det. Vill färga håret också, i en ganska oväntad färg. Får se hur det blir. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi