Tatueringar


Ett hett ämne på mångas läppar är tatueringar. Man vill antingen ha en diskret som betyder mycket eller en gigantisk. Vissa vill ha i färg, andra inte. Vissa ställen är mer populära att göra på, likadant som att vissa tatueringar (svalan ex) är vanligare. Min åsikt i allt detta hets är tvär nej. Jag skulle aldrig märka min kropp i den här åldern. Jag skulle verkligen inte det. Att tillägga är att jag inte har någonting emot andra som tatuerar sig. Kan tycka att det är jättefint, coolt eller hett. Men jag skulle själv aldrig göra en!
Dessutom tycker jag att om man ska tatuera sig ska det vara någonting speciellt. Ingenting som alla andra har eller göra det bara för att alla andra vill. En kompis till mig har skissat ihop en egen tatuering som verkligen har en mening, någonting som har haft stor betydelse i hennes liv. Den är verkligen unik, eftersom ingen annan har den! Det är coolt tycker jag!
Förr funderade jag på att tatuera mig, men jag var noga med att det skulle vara någonting litet. Helst någonting som inte skulle synas. Då slog det mig, men varför ska jag göra en då? Jag förstår mig heller inte på folk som tatuerar sig exempelvis vid höfterna, underarmen, magen eller brösten. Tänk bara när de ska föda barn, då kommer hela tatueringen töjas ut. Samma sak som när huden blir rynkig och börjar hänga, även då kommer den dras ut.. Mindre fint, enligt mig. 
På killar tycker jag däremot utav någon anledning att det är aningen snyggare med tatueringar. Det är så sjukt hett med muskulösa killar som har någonting större över axeln/armen eller på bröstet. Dock utan färg!! Ja som sagt, tycker att det kan vara snyggt på andra men skulle själv aldrig göra en. Alla tycker så olika i den här frågan, vissa bryr sig inte ifall de tatuerar in ”party hard” på halsen som ska sitta hela livet. Jag tycker kroppen är fin i sig, varför ”kladda ner den”. Låter väl som en gammal kärring i somligas öron nu men helt ärligt så är det min åsikt i det hela. För jag skulle aldrig ens kunna bestämma mig för vad jag hade velat bära runt på hela livet. Känner liksom att bara för att det är ”inne” att göra det nu, kommer det inte vara det när vi är 35.
 Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker kring detta ämne, kul att veta era åsikter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi