Tjejmys


Skolavslutning idag som sagt. Säga hejdå till alla klasskompisar man inte kommer träffa igen förrns lovet är slut. Det är synd det där, man säger ”vi måste höras och ses på lovet” sen blir det aldrig så i alla fall. Samma visa varje lov. Min mentor ville förövrigt nominera mig till Årets Rush men han var inte med när de valde elever.. Nåja fint att han sa det i alla fall! Efter skolan varit i kyrkan drog vi tjejer till Skärholmen och åt gott varpå vi åkte hem till Jenny och myste. Hon har, för inte allt så länge sen tagit körkort så vi tog bilen för minsta lilla (ist för att gå till ica osv), frihet!! 

Kul att träffa mina tjejor, blivit allt för sällan på senaste. Pratade ikapp saker, spelade spel, kollade film och åt godis på den inglasade altanen när det spöregnade utanför. Nästan glad att jag var för liten för att gå på Summerburst, usch i detta väder..

Imorgon drar jag eventuellt ut till en kompis land för att åka båt osv. Hoppas vädret blir bra annars kanske vi ställer in det. Behöver åka ut dit och komma bort lite, så bara det inte regnar åker vi i gänget nog ut dit. 
Till er som försöker få tag i mig är min mobil urladdad och laddaren trasig så jag nås på facebook! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi