En annorlunda resa


Ligger lite och planerar inför en resa som kommer bli av i slutet utav augusti. Det är en ganska annorlunda resa tillskillnad ifrån vad alla andra tonåringar åker på så här års, vilket jag älskar!! Känner inte något större behov utav att åka till ett ställe, gå till exakt samma klubbar varje kväll, ligga på samma strand och äta på samma restauranger i en vecka. Det kan jag göra när jag åker iväg på en solsemester med familjen. I år vill jag uppleva saker och testa på någonting nytt!!
Är så sjukt taggad och varken kan eller vill säga mer än såhär då biljetterna inte är bokade än. Men som sagt resan är planerad och nu ska vi bara hitta bra biljetter. Plus att jag måste fixa lite para på något sätt eftersom jag inte sommarjobbar. Men sånt löser sig alltid! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi