Partille cup


På måndag drar Partille cup igång igen i Göteborg. Det är världens största handbollsturnering på gräs. Som Gothia fast med handboll. Har varit där fyra år i rad tror jag och det är lika kul varje gång. Träffar på nytt folk, träffar allt annat folk man inte träffar resterande tid på året samt extremt mycket handboll. I år har vi som mål att vinna guld vilket skulle vara mega kul om vi gjorde! Nu måste jag börja packa väskan för imorgon kommer Johanna hit så bilar vi ner till Göteborg precis som förra året.
Förra året träffade jag för övrigt mina killkompisar därifrån för första gången. Helt sjukt att det var ett år sen vi satt ute och ”grillade” (vi slängde steken i Elias damm eftersom att den aldrig blev klar). Ännu mer sjukt var att vi blev ett sånt sjukt gött gäng som hade så sjukt kul ihop resten utav sommaren. Funderar även på att åka ner till Halmstad en sväng innan vi far tillbaka till tråkiga Stockholm igen. Längtar till dagarna som kommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi