Personlig tränare


Igår när jag och Petter var och tränade såg jag till att ta tag i att boka in mig hos en personlig tränare. Det var något paket så tror det blir 5 möten med en PT samt att jag får ett 8 veckors program jag ska följa. På de 5 mötena kommer vi alltså följa upp och fylla i hur träningen gått samtidigt som vi kommer träna tillsammans. 
När jag satt i receptionen och väntade på Petter började killen bakom disken prata med mig och frågade varför jag inte var med på burpees (upphopp) utmaningen tidigare under dagen. Han förklarade att det var det jobbigaste passet han varit på så jag började skratta. Dock ville han ha med mig nästa gång och vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte? Menar han att jag ser ut att behöva gå på ett sånt ansträngade pass eller att jag ser ut att klara av ett sånt pass? Nåja vilket fall kommer jag nog inte utsätta mig själv för det där förrns jag vet att jag skulle klara av det! För sån är jag, jag måste veta att jag har den minsta chans att klara någonting annars ger jag upp. Både en av mina svaga och starka sidor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi