Stor eloge till er


Ibland när jag är ledsen kan jag sitta och läsa igenom era kommentarer. Blödig som jag är fäller och oftast en och en annan tår, och med all rätt. För Gud så fina ni är!! Det är allt ifrån komplimanger för mitt utseende till hur stark som person jag är. På riktigt vissa dagar är det ni, och endast ni som får mig att le. 
Plötsligt slog det mig, varför kommenterar aldrig jag folks bloggar? Tillexempel har jag aldrig skrivit till min favorit bloggare och förklarat vilken inspirationskälla hon är för många, eller hur mycket jag beundrar hennes mod. Måste ta tag i detta, för jag älskar att sprida glädje, så varför inte låta mina favoritbloggerskor få veta att dem är fantastiska?! Jag själv vet ju att det ger så mycket mer än vad man tror att få den där komplimangen. 
Förresten kan jag nästan lova att jag har de absolut, i särklass, bästa bloggläsarna. Jag har fått en enda hatkommentar en gång. En enda!! Sen har jag väl fått några knäppa frågor någon gång men ändå. Det är helt sjukt!! Av alla kommentarer jag får in så är 99,9% komplimanger! Vill bara tacka er för det. Och hur klyshigt det än må låta så är det ni som får en att fortsätta blogga eftersom man blir så peppad och glad av alla fina kommentarer! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi