Svar på några utav era frågor

[videofyme id=”4647289″ width=”680″ height=”435″]

Som sagt kommer vi svara på fler frågor i veckan och jag kommer svara i enskilda inlägg på några frågor också för att vissa svar är så långa och invecklade. Puss

 1. Tycker verkligen ni ska svara på alla frågor i videoinlägg, det blir mycket roligare och typ intressantare på nått sätt haha, men du gör såklart som du vill. GRYM blogg du har, tror verkligen du kommer komma långt med den!! KRAM 🙂

 2. Tycker verkligen ni ska svara på alla frågor i videoinlägg, det blir mycket roligare och typ intressantare på nått sätt haha, men du gör såklart som du vill. GRYM blogg du har, tror verkligen du kommer komma långt med den!! KRAM 🙂

 3. Gud vilken go tjej du verkar vara Ellinor! Roligt att se hur du är ”på riktigt” och inte bara i textform som här på bloggen och på twitter. Fortsätt med det du gör! 

 4. Gud vilken go tjej du verkar vara Ellinor! Roligt att se hur du är ”på riktigt” och inte bara i textform som här på bloggen och på twitter. Fortsätt med det du gör! 

 5. Du är så vacker! Utstrålar verkligen lycka! Ni är jätte fina tillsammans! Spelar Petter hockey? Han ser ut som en typisk hockeyspelare 🙂 skit snygga båda två!

 6. Du är så vacker! Utstrålar verkligen lycka! Ni är jätte fina tillsammans! Spelar Petter hockey? Han ser ut som en typisk hockeyspelare 🙂 skit snygga båda två!

 7. Haha satt med och log hela videon! Så skönt att din röst var precis så jag tänkte mig haha, hade blivit jobbigt annars. Puss på dig för att du är så underbar.

 8. Haha satt med och log hela videon! Så skönt att din röst var precis så jag tänkte mig haha, hade blivit jobbigt annars. Puss på dig för att du är så underbar.

 9. Under hur lång tid träffades ni innan det blev ni? Och hur gick det till när ni bestämde er för att ni skulle bli ett par? 🙂

 10. Under hur lång tid träffades ni innan det blev ni? Och hur gick det till när ni bestämde er för att ni skulle bli ett par? 🙂

 11. Jag har en fråga till dig, som jag verkligen skulle uppskatta om du svarade på 🙂

  Hur gjorde du och petter för att ”gå in i ett förhållande”? Alltså hur lång tid tog det och när och hur insåg ni att ni var tillsammans? 

   

 12. Jag har en fråga till dig, som jag verkligen skulle uppskatta om du svarade på 🙂

  Hur gjorde du och petter för att ”gå in i ett förhållande”? Alltså hur lång tid tog det och när och hur insåg ni att ni var tillsammans? 

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi