Inte här

jaha
Jag kan liksom inte koncentrera mig. Sitter med en tom blick och försöker hitta en mening med vad jag gör. Häller i mig kaffe och kämpar för att få tillräckligt med sömn. Försöker att läsa uppgifterna men texten blir bara suddig. Tankarna springer iväg och jag lägger fokus på flera olika saker samtidigt. Hjärtat slår snabbt och förvirrat. Lärare, tränare och kompisar försöker hjälpa mig. Men går jag att hjälpa? Vad är viktigt, vad ska jag lägga min energi på? Är någonting ens viktigt?

  1. LÄS MIN BLOGG – New in Juicy byxor, Dagliga outfits med primeboots och bootcut, Stockholms sjuka gator där jag bott sen barnsbens. Clothing tips osv. 🙂

    Catrinsandberg.blogg.se

  2. LÄS MIN BLOGG – New in Juicy byxor, Dagliga outfits med primeboots och bootcut, Stockholms sjuka gator där jag bott sen barnsbens. Clothing tips osv. 🙂

    Catrinsandberg.blogg.se

  3. Känner samma sak, håller på att bli knäpp av kyla, mörker och skola. Som tur är vet man ju att det ofta känns bättre med tiden, men det är svårt att tänka så ibland!

  4. Känner samma sak, håller på att bli knäpp av kyla, mörker och skola. Som tur är vet man ju att det ofta känns bättre med tiden, men det är svårt att tänka så ibland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi