Onyttigt men gott

DSC01588DSC01590Ligger just nu sängen och vill spy för att jag mår så illa. Tröck i mig det här över alldeles för fort.. Men gott var det! Om en timme ska jag åka till handbollsträningen och måste få i mig någonting mer nyttigt innan dess, tror inte min kropp kommer orka träna annars haha! Eftersom att det är en hantverkare här och gör om köket så kan vi inte använda spisen. Det betyder att vi bara kan värma saker i micron vilket förstör min nyttiga kost ganska rejalt. Jag som annars äter gröt och ägg på morgonen får ju skippa det nu (vet att man kan göra gröt i micron men tycker det är as äckligt) så istället brukar det bli någon kopp kaffe, macka och frukt. Usch! Längtar tills det är klart!

  1. Hej Ellinor! Skulle du kunna lägga ut receptet på pannkakorna och det du hade till? Det såg jätte gott ut 🙂 

  2. Hej Ellinor! Skulle du kunna lägga ut receptet på pannkakorna och det du hade till? Det såg jätte gott ut 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi