Längtar tills

längra till
Tänkte att man blir livet mer motiverad till livet om man försöker se framåt och tänka på saker man planerat in att göra.Så här har ni tre saker jag längtar väldigt mycket efter nu.

Utomlands – Tror det är 22 dagar kvar nu bara! Kommer bli såå kul och skönt. Vi är borta i 1,5 vecka vilket är alldeles lagom. Vi åker dagen efter min praktik är slut och kommer hem efter sportlovet.
Studenten – Det är bara 133 dagar kvar nu tills alla vi på Thorén springer ut skrikandes med den vita hatten på huvudet!! Aldrig längtat så mycket som nu och det känns som att det är en evighet kvar.
Bartenterutbildningen – vi ska på bartenderutbildning med klassen nästa torsdag faktiskt. Ska bli riktigt roligt!

Om ni har något ni ser fram emot så får ni gärna kommentera det här. Skulle vara så kul att få höra lite om vad ni har för planer!

  1. Hittade till din blogg bara för någon dag sedan och jag tycker redan att den är helt underbar 🙂 Jag längtar tills på måndag, för då kommer min pojkvän äntligen hem efter två månaders resande!!!! GISSA OM JAG LÄNGTAR? sen längtar jag såklart hur mycket som helst både till min bal och till studenten, låt dessa 133 dagar gå snabbt!!!

  2. Hittade till din blogg bara för någon dag sedan och jag tycker redan att den är helt underbar 🙂 Jag längtar tills på måndag, för då kommer min pojkvän äntligen hem efter två månaders resande!!!! GISSA OM JAG LÄNGTAR? sen längtar jag såklart hur mycket som helst både till min bal och till studenten, låt dessa 133 dagar gå snabbt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi