Muscles baby

DSC01567
Träningen går bra nu. Även fast ingen annan förutom Petter och jag ser skillnad så ger min träning faktiskt resultat. De vikterna jag körde på för tre veckor sen är för lätta nu och mina armar har blivit lite större (snarare mycket sen jag började gymma på riktigt woho!). Men sen alltid ska det där psykiska komma in och förstöra. Känner mig plötsligt klumpig och fet fastän jag vet att jag verkligen inte är det. Vill ta mig upp på löpbandet för att tappa lite i fettmassa men jag vet att min kropp inte alls bygger lika mycket muskler då. Jag har lätt att tappa i vikt men svårt att gå upp. Så försöker trycka undan hjärnspökena och träna på i alla fall. Men det är svårt att hitta motivation till träningen när jag inte har motivation till någonting annat i livet för tillfället haha. Har alltid haft Petter att luta mig tillbaka på i såna lägen, men även han saknar motivation till träningen nu och vill sluta helt. Så jag får bita ihop och försöka pusha oss båda istället. Blev ett halvdant ryggpass idag men ingen av oss var speciellt nöjda efter.

När Petters föräldrar hämtade oss efter gymmet  så såg de hur deppiga vi var så nu tänkte de dra med oss till Mysingen, en restaurang här på Dalarö. Dom är så himla fina. Hörs mer när vi kommer hem därifrån.

  1. Hej! Jag undrar om du någon gång kan göra ett inlägg om hur man går upp i vikt även fast man tränar rätt mkt, för jag har problem med att jag väger för lite och jag tränar ca. 3h 5dagar I veckan sen match på det så jag skulle verkligen vilja ha hjälp med hur du gör 😉 Grymm blogg!!

  2. Hej! Jag undrar om du någon gång kan göra ett inlägg om hur man går upp i vikt även fast man tränar rätt mkt, för jag har problem med att jag väger för lite och jag tränar ca. 3h 5dagar I veckan sen match på det så jag skulle verkligen vilja ha hjälp med hur du gör 😉 Grymm blogg!!

  3. Ni körde i alla fall ett pass på gymmet och då har ni varit bättre än de som legat hemma och latat sig! Och försök tänk på att snart är det sommar, där man vill visa upp sin snygga, hälsosamma, starka kropp! Det är NU man bygger den, inte sen! Fortsätt kämpa även om motivationen tryter, det kommer vara värt det, ingen tvekan om saken!

  4. Ni körde i alla fall ett pass på gymmet och då har ni varit bättre än de som legat hemma och latat sig! Och försök tänk på att snart är det sommar, där man vill visa upp sin snygga, hälsosamma, starka kropp! Det är NU man bygger den, inte sen! Fortsätt kämpa även om motivationen tryter, det kommer vara värt det, ingen tvekan om saken!

  5. Hej! Jag är precis som dig lång och har väldigt svårt att gå upp i vikt. Jag går på friidrott sen flera år tillbaka men har på senaste tiden också börjat gymma en del. Jag undrar bara om du värmer upp något? För jag värmer alltid upp med att springa 10 minuter på bandet. Mitt mål är att bygga mer muskler eftersom jag är trött på att alltid vara den långa och smala tjejen utan kurvor. Men jag är samtidigt osäker på att jag skulle tappa fart och bli långsammare om jag endast körde styrka på gymmet och ingen springning.

  6. Hej! Jag är precis som dig lång och har väldigt svårt att gå upp i vikt. Jag går på friidrott sen flera år tillbaka men har på senaste tiden också börjat gymma en del. Jag undrar bara om du värmer upp något? För jag värmer alltid upp med att springa 10 minuter på bandet. Mitt mål är att bygga mer muskler eftersom jag är trött på att alltid vara den långa och smala tjejen utan kurvor. Men jag är samtidigt osäker på att jag skulle tappa fart och bli långsammare om jag endast körde styrka på gymmet och ingen springning.

  7. Förr värmde jag alltid upp så! Numera så värmer jag upp på maskinerna. Till exempel om jag ska köra benpress så börjar jag på riktigt låga viker, många repetitioner tills musklerna är varma! Sen höjer jag vikterna. Jag har ju min handboll, så springer ju där. Men att tillägga är att mina muskler har bara gjort mig snabbare. Det blir mer tryck när jag springer iväg och jag orkar ta i mer (känns det som i alla fall). Så i mitt fall är det inte så! Sen självklart, om man bara gymmar och inte springer på evigheter så tappar man ju lite på det också. Men har ju som sagt handbollen. Dessutom om jag springer nu så kan jag inte alls bygga muskler i samma tempo tyvärr.

    De killar och tjejer som lägger sina liv åt tex body building värmer ju aldrig upp på band, utan kör på vikterna för optimal muskelbyggnad!

    Kram!

  8. Förr värmde jag alltid upp så! Numera så värmer jag upp på maskinerna. Till exempel om jag ska köra benpress så börjar jag på riktigt låga viker, många repetitioner tills musklerna är varma! Sen höjer jag vikterna. Jag har ju min handboll, så springer ju där. Men att tillägga är att mina muskler har bara gjort mig snabbare. Det blir mer tryck när jag springer iväg och jag orkar ta i mer (känns det som i alla fall). Så i mitt fall är det inte så! Sen självklart, om man bara gymmar och inte springer på evigheter så tappar man ju lite på det också. Men har ju som sagt handbollen. Dessutom om jag springer nu så kan jag inte alls bygga muskler i samma tempo tyvärr.

    De killar och tjejer som lägger sina liv åt tex body building värmer ju aldrig upp på band, utan kör på vikterna för optimal muskelbyggnad!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi