Inspiration inför min framtida lägenhet

Framtida lägenheten
Som ni vet vill jag ju bara mer än allt flytta ifrån Gnesta. Har velat det i snart 6 år nu. Ser så himla mycket fram emot hösten. Kanske åker jag till Lund och pluggar, kanske åker jag till Australien och njuter utav livet eller kanske hittar jag en liten 1a i Göteborg jag kan flytta in i. Oavsett så fantiserar jag om hur jag kommer bo, och hur jag vill inreda. Jag ÄLSKAR vitt trägolv. Det är enligt mig det finaste som finns. Och svarta skinnmöbler till det är så otroligt fräscht! Samtidigt älskar jag pastellfärger till vitt och vet inte om jag gillar det ihop med svart. Dock skulle jag kunna ha pastell i sovrummet, men inte resten utav lägenheten. Vinglasen här över är fantastiska, de måste jag ha i mitt egna köksskåp framöver. Även golvlampan, mina älskade ljusslingor och sänggaveln ska finnas också. Hur önsketänker ni kring erat framtida boende? Jag ska självklart ha hus utomlands när jag blir stor också. Sen när jag får barn med Petter ska vi ha ett stort, nyrenoverat hus på Dalarö, eller på västkusten, där de ska få växa upp! Så ser mina drömmar ut i alla fall. Godnatt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi