Hur håller man koll på alla bloggar?

bloglovin
Är ni som jag och följer många bloggar? Ofta glömmer jag bort namnen på alla bloggar jag följer och ibland så kollar jag in en blogg flera gånger om dagen utav att den uppdaterat. Men det finns en lösning för att ha alla sina favoritbloggar samlade på samma ställe, och du kan se när de uppdaterat och inte! Det finns nämligen en APP och hemsida som heter Bloglovin där man gör ett konto, söker på bloggarna man följer och sen lägger till på sin lista. Hur smart?! Här över ser ni min profil och att inlägg jag skrivit hamnat där!

De flesta av er har säkert redan detta men för er som inte vet det är det verkligen en smart grej! Jag själv måste bli bättre på att använda denna app! Så följ mig där vettja, så hänger ni med bättre i mitt bloggande. Jag heter Pdotter där! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi