Nytt inför sommaren

DSC01689
En av kjolarna jag köpte här om dagen på rean! Har letat efter en vit jeanskjol as länge så jag slog till direkt när den bara kostade 90kr! Tänk er till ett par skinnstövlar, en blus och en snygg väska! Längtar tills jag kan använda den, ska dock slita ut den längst ner i kanterna. Ifrån Bikbok. Skärpet är ifrån Chelsea. 

Godkväll på er! Har inte bloggat på hela dagen då jag blev sämre igår. Har haft ganska hög feber fram och tillbaka men just nu verkar värktabletterna, så jag mår relativt bra. Sitter faktiskt och pluggar på ett tal jag har i skolan som ska handla om min båtluff i Grekland förra sommaren. Vet att ni frågat och vill veta mer om den resan men vet liksom inte vad mer jag ska säga.. Jag skrev ju ett väldigt långt och avancerat inlägg om det som ni kan läsa under kategorin ”resor”.

Petter och hans föräldrar sitter och äter pizza nu, men jag gillar ju inte det så det blir fläskpannkaka som Petters mamma gjort till mig istället. Ni förstår inte hur bra hon tar hand om mig. Bästa!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi