Vad spelar det för roll

hhhhhhhhhhhh
Vad spelar allt egetligen för roll, om man inte mår bra? Vad spelar det egentligen för roll om man fick det där betyget man önskat sig, men kan ändå inte kan glädjas åt det? Vad spelar det för roll hur många mål man gör på en match om dom ändå inte räknas? Vad spelar det för roll hur bra någon får dig att må, om du ändå inte får ha kvar den här personen i ditt liv? Vad spelar det för roll om du är bäst i allt, om du ändå inte blir uppskattad av någon? Vad spelar det för roll hur många du hjälper, om ingen tackar dig? Vad spelar det för roll om du sparar alla dina pengar till en resa, men ändå inte får åka? Vad spelar det för roll?

  1. Jag ÄLSKAR  verkligen dina texter som du skriver på din blogg. Man kan verkligen relatera sig till dem och man får sig alltid en tankeställare av att läsa din blogg.
    Har inte läst din blogg länge alls men den dagen jag började så har jag varit in och tittat minst tre gånger varje dag för att se om du har uppdaterat och det har du nästan gjort varje gång. Jag bloggar själv men jag är inte känd som du är, för du är har ju både en stor blogg och så är du twitter-kändis. haha hoppas du fortsätter med sånna här texter för det är sånt som är intressant att läsa!!
    Kram kram

  2. Jag ÄLSKAR  verkligen dina texter som du skriver på din blogg. Man kan verkligen relatera sig till dem och man får sig alltid en tankeställare av att läsa din blogg.
    Har inte läst din blogg länge alls men den dagen jag började så har jag varit in och tittat minst tre gånger varje dag för att se om du har uppdaterat och det har du nästan gjort varje gång. Jag bloggar själv men jag är inte känd som du är, för du är har ju både en stor blogg och så är du twitter-kändis. haha hoppas du fortsätter med sånna här texter för det är sånt som är intressant att läsa!!
    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi