Let’s Dance

blondinbella
Åååh vill ni veta en kul sak! Mamma hade fått tag i biljetter till premiären utav Let’s Dance. Vi skulle sitta längst fram på långsidan, få goodiebags, ett glas vin osv osv. MEN så är det när jag är bortrest.. Typiskt! Hoppas verkligen att hon får tag i nya biljetter så vi kan gå i alla fall, för det skulle vara så himla kul. Ser mest fram emot att se Kenza live, eftersom att hon ska vara med i år. Hon har varit en förebild för mig i många år, så det ska bli spännande att verkligen få träffa henne ”in real life” eller hur jag ska uttrycka mig. Bilden är ifrån när Blondinbella var med Let’s Dance, önskar att jag hade kunnat gått det året också. Men det är 18års gräns så hade inte gått! Nåja, som sagt hoppas jag att mamma får tag i nya biljetter, för det skulle verkligen vara så kul att få gå. Brukar ni kolla på det programmet? Aldrig varit något stort fan, förutom när bloggare deltagit förstås!!

 1. Hej Ellinor!
  Skulle bara vilja ge dig ett stort fett TACK! Tack för att du faktiskt fått mig att acceptera min längd på 183 som 17-åring och inse att jag faktiskt inte är den enda och att ingen ska kunna få mig att må dåligt över min längd!
  Att varje dag kunna läsa inlägg av någon som man kan relatera till på ett så bra sätt är underbart och det har fått mig att acceptera min längd och den jag är! Så keep it going för det gör mycket av min dag att läsa din blogg och tweets!
  Det du skriver om att folk tror att det är mer okej att kommentera en lång persons längd än en stor persons vikt är så sant! Jag vet att folk kanske inte tänker elakt när de säger ”shit vad lång du är” men det känns faktiskt!
  Men med din blogg och inlägg som är så otroligt inspirerande så känner jag att jag inte ska ta åt mig längre! Jag är den jag är och det är så jag är född! Min längd är en del av mig och min personlighet som jag inte vill förändra!
  Tack igen för att du fått mig inse det!

 2. Hej Ellinor!
  Skulle bara vilja ge dig ett stort fett TACK! Tack för att du faktiskt fått mig att acceptera min längd på 183 som 17-åring och inse att jag faktiskt inte är den enda och att ingen ska kunna få mig att må dåligt över min längd!
  Att varje dag kunna läsa inlägg av någon som man kan relatera till på ett så bra sätt är underbart och det har fått mig att acceptera min längd och den jag är! Så keep it going för det gör mycket av min dag att läsa din blogg och tweets!
  Det du skriver om att folk tror att det är mer okej att kommentera en lång persons längd än en stor persons vikt är så sant! Jag vet att folk kanske inte tänker elakt när de säger ”shit vad lång du är” men det känns faktiskt!
  Men med din blogg och inlägg som är så otroligt inspirerande så känner jag att jag inte ska ta åt mig längre! Jag är den jag är och det är så jag är född! Min längd är en del av mig och min personlighet som jag inte vill förändra!
  Tack igen för att du fått mig inse det!

 3. Hej Ellinor jag älskar din blogg! Mitt namn är Kajsa och jag är 14år. Jag behöver din hjälp. Det är nämligen så att jag har ett problem. Vi är ett gäng på 4 stycken och 3 av oss går i samma i klass, en av de tycker att jag och den andra glömmer henne. Hon har då sagt detta till den 4 aså hon som inte går i våran klass. Och nu pratar hon inte mig. Jag är som osynlig för henne. Men hon är hela tiden med hon som kände sig utanför. De är hela tiden och pratar massa bakom mig och den andra. Jag har skrivit förlåt till tjejen som kände sig utanför och att vi ska tänka på det. Men hon som inge pratar med mig vill inte ge oss en chans. Det är hon jag alltid stått närmast. Har ingen att prat med vad tycker du jag ska göra? Kraam!

 4. Hej Ellinor jag älskar din blogg! Mitt namn är Kajsa och jag är 14år. Jag behöver din hjälp. Det är nämligen så att jag har ett problem. Vi är ett gäng på 4 stycken och 3 av oss går i samma i klass, en av de tycker att jag och den andra glömmer henne. Hon har då sagt detta till den 4 aså hon som inte går i våran klass. Och nu pratar hon inte mig. Jag är som osynlig för henne. Men hon är hela tiden med hon som kände sig utanför. De är hela tiden och pratar massa bakom mig och den andra. Jag har skrivit förlåt till tjejen som kände sig utanför och att vi ska tänka på det. Men hon som inge pratar med mig vill inte ge oss en chans. Det är hon jag alltid stått närmast. Har ingen att prat med vad tycker du jag ska göra? Kraam!

 5. Hej!
  Jag hade gått fram till henne och bett om ursäkt och sagt att det inte alls varit med flit. Sen hade jag frågat om det finns någonting annat jag kan göra för henne så att allt kan bli bra och lösa sig igen. Att ta saker face to face löser väldigt ofta problem!! Kraam

 6. Hej!
  Jag hade gått fram till henne och bett om ursäkt och sagt att det inte alls varit med flit. Sen hade jag frågat om det finns någonting annat jag kan göra för henne så att allt kan bli bra och lösa sig igen. Att ta saker face to face löser väldigt ofta problem!! Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi