Planerar

glassss
Sitter just nu med mamma och spånar idéer. Vi två är ett så sjukt bra team. Drivna, idérika, positiva och så vidare! för tillfället sitter vi och kollar på lägenheter i Göteborg. Finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag vill flytta dit. Min älskade stad. Samtidigt kollar jag möbler jag vill ha till min första lägenhet. Vinglasen här över står högt upp på listan. Vet dock inte vart jag kan hitta dem, så om ni vet några liknande så hör gärna av er! Tycker verkligen att de är perfekta. Stilrena, snygga och ingen jag vet har dom. En snabb fråga bara! Är ni intresserade utav sånt här? Jag är verkligen det! Älskar inredning, speciellt porsin. Men lampor och bord är också otroligt kul att kolla på! En bekännelse om mig!!

Nej nu ska vi åka till mammas jobb och skriva ut X antal sidor jag behöver till mitt seminarium i skolan imorgon. Hoppas ni är lika effektiva denna dag som jag är! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi