Sökes

JOHHNY BULLS
Alla har ju Johnny Bulls med dragkedja baktill men jag vill ha dessa. Har endast sett ett par såna här med två dragkedjor (den på utsidan är för prydnad) och jag bara måste ha dom. Behöver verkligen ett par stövlar men det känns omöjligt att hitta dessa någonstans! Vet någon utav er var jag kan hitta dem? Och ja, jag kommer alltid tycka att Primeboots har mycket snyggare stövlar än det här märket, men plånboken ekar så får bli dessa istället. Men jag klagar inte. Funderar på att ringa affären där jag såg dessa för herregud vad snygga de var. Mycket finare än på bilden. Ett par svarta ska det va. Kommentera detta inlägg om ni vet var de finns att köpa! Kram

 1. åh dessa kollade jag senast på igår!! jag hittade dem på bubbleroom 🙂 och har för mig att dem var på rea så de kostade typ 300 spänn?! sjukt billigt iallfall:-)

 2. åh dessa kollade jag senast på igår!! jag hittade dem på bubbleroom 🙂 och har för mig att dem var på rea så de kostade typ 300 spänn?! sjukt billigt iallfall:-)

 3. Hej:)
  Ser detta lite sent då jag googla på johnny bulls skor, detta kanske är helt ointressant för dig nu men jag tänkte att om du fortfarande söker efter sånna så vet jag vart det finns. nu vet ju inte jag heller vad du har för storlek men domma finns bara kvar i stl 40 men om du fortfarande letar så finns dom skorna här:  http://www.jpastore.se/johnny-bulls-super-deal/615-0
  Hoppar du hittar/har hittat dina skor:)

 4. Hej:)
  Ser detta lite sent då jag googla på johnny bulls skor, detta kanske är helt ointressant för dig nu men jag tänkte att om du fortfarande söker efter sånna så vet jag vart det finns. nu vet ju inte jag heller vad du har för storlek men domma finns bara kvar i stl 40 men om du fortfarande letar så finns dom skorna här:  http://www.jpastore.se/johnny-bulls-super-deal/615-0
  Hoppar du hittar/har hittat dina skor:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi