Jag ska till Frankrike

vallle tvalle Tvallee tvalle ttttvalle tttvallleeevalleee tt
Jag skrev ju i bloggen här om dagen att jag bokat en resa! Jo det är så att jag ska till Alperna på torsdag!!! Närmare bestämt Val Thorens i Frankrike. Det kommer bli helt otroligt kul! Åker med min pojkvän och 10 utav våra gemensamma vänner. Herregud längtar så himla mycket! Resan är bokad med vår skola så jag kommer känna massa fler människor än de jag är i samma grupp som. Så himla kul att åka med killarna också (vi är två tjejer och 10 killar) för på något sätt spårar det alltid ur mycket mer då. 

Jag är inte alls den som åker skidor annars. Åkte fyra år i rad som mindre, och det är faktiskt några utav mina absolut bästa barndomsminnen eller hur jag ska säga. Aldrig haft så kul som jag har i backarna. Alla de jag åker med har dock kunnat åka skidor innan de lärde sig att gå, så kommer ju vara sämst i min grupp. Men bryr mig inte så mycket, för vet att de alla kommer vara snälla och hjälpa mig, vänta på mig i backarna osv. Konstaterade även för de alla att det kommer få skratta så himla mycket mer nu när jag följer med, eftersom det kommer bli en hel del vurpor. 

Båda mina kameror följer med och förhoppningsvis har vi internet på hotellet så då kommer jag uppdatera er en gång om dagen i alla fall. Är så himla taggad och det kommer bli sååå kul!! Om några utav er har varit där får ni gärna ge tips på saker eller berätta om era roligaste minnen därifrån. Puss!

 1. Jag kom hem därifrån igår och kan säga att det var det bästa jag varit med om hittills! Tyckte dock backarna var lite för svåra även om jag har åkt varje år sen jag var liten men är bara van vid sveriges små fjäll.. Det bästa med allt var helt klart La Folie Douce, helt magiskt!!

 2. Jag kom hem därifrån igår och kan säga att det var det bästa jag varit med om hittills! Tyckte dock backarna var lite för svåra även om jag har åkt varje år sen jag var liten men är bara van vid sveriges små fjäll.. Det bästa med allt var helt klart La Folie Douce, helt magiskt!!

 3. Åhh! Så avunsjuk på dig. Jag var där vecka fem med min skola, precis som du. Det var verkligen en av de roligaste veckorna i mitt liv. Vi festade hela nätterna, tvingade oss upp på förmiddagarna och åkte tills ca 15.00 då det var dags för after ski. La folie douce är verkligen det sjukaste stället någonsin!! Även om jag var sjuk i feber hela veckan så hade jag så otroligt roligt. På kvällarna får ni inte missa att dra till Panda, Snow café eller summit innan ni drar vidare till Malaysia. Dock bör du ha en ganska hög promillehalt i blodet för att inte frysa sönder, men det är en annan femma. Ha det så roligt! kram

 4. Åhh! Så avunsjuk på dig. Jag var där vecka fem med min skola, precis som du. Det var verkligen en av de roligaste veckorna i mitt liv. Vi festade hela nätterna, tvingade oss upp på förmiddagarna och åkte tills ca 15.00 då det var dags för after ski. La folie douce är verkligen det sjukaste stället någonsin!! Även om jag var sjuk i feber hela veckan så hade jag så otroligt roligt. På kvällarna får ni inte missa att dra till Panda, Snow café eller summit innan ni drar vidare till Malaysia. Dock bör du ha en ganska hög promillehalt i blodet för att inte frysa sönder, men det är en annan femma. Ha det så roligt! kram

 5. Hej, jag var precis inne på din ig. Var kommer din sjal/halsduk ifrån på din senaste bild? Så snygg! 

 6. Hej, jag var precis inne på din ig. Var kommer din sjal/halsduk ifrån på din senaste bild? Så snygg! 

 7. Åh gud vad kul!! Jag åker också till franska Alperna, dock åker jag på lördag och till Chamonix! 
  Kan tala om att du säkerligen kommer älska backarna (dom flesta är dock svårare än vad man kan tro) för Alpernas skidåkning är verkligen den bästa! Har hittills bara varit i Italienska och Österrikiska alperna men Frankrike är nog minst lika bra 😀 Hoppas ni kommer ha det jätte kul! Massvis med kramar till dig <3

 8. Åh gud vad kul!! Jag åker också till franska Alperna, dock åker jag på lördag och till Chamonix! 
  Kan tala om att du säkerligen kommer älska backarna (dom flesta är dock svårare än vad man kan tro) för Alpernas skidåkning är verkligen den bästa! Har hittills bara varit i Italienska och Österrikiska alperna men Frankrike är nog minst lika bra 😀 Hoppas ni kommer ha det jätte kul! Massvis med kramar till dig <3

 9. Åh herregud vad kul! Ha det bäst och uppdatera gärna så man får känslan att man är med! Du kommer verkligen att njuta! Själv ska jag be vännerna och mig själv att spara så vi kan dra nästa år för har hört att de som varit både där och i Val D’isere har haft det grymt. KRAM! 😀

 10. Åh herregud vad kul! Ha det bäst och uppdatera gärna så man får känslan att man är med! Du kommer verkligen att njuta! Själv ska jag be vännerna och mig själv att spara så vi kan dra nästa år för har hört att de som varit både där och i Val D’isere har haft det grymt. KRAM! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi