Hallelujah moment

jrodgubbarmax
Hej på er! Imorse gick det inte att logga in på Myshowroom så jag kunde inte skriva något inlägg, eller tidsinställa några heller för den delen. Bilderna är tagna ifrån igår när Petter och jag lyxade till det efter min träning. Han är så fin, min man. Han hämtar och lämnar mig frivilligt överallt. Har aldrig frågat honom utan han bara gör det. Så igår efter min träning åkte vi till Max och åt lite. Jag tar verkligen Max före Donken alla dagar i veckan. Juste! Idag skedde någonting historiskt. Under alla mina år jag spelat handboll uppe i stan har jag aldrig kunnat åka hem emellan skolan och träningen. Men idag slutade jag tidigt, så åkte hem till Petter och hann SOVA i två timmar innan träningen drog igång. Hallelujah moment!! Nu är jag helt slut efter några timmar i handbollshallen. Men inte kan jag lägga mig för det, nej, nu måste jag plugga. Åker ju på torsdag så har en del jag måste lämna in och fixa med tills dess. Brukar ju annars bli stressad över sådant, men nu känner jag bara en lättnad. Ser verkligen fram emot Alperna och jag tror verkligen att det kommer göra mig gott att få åka bort ett tag. Speciellt med människor jag älskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi