Ord betyder ingenting

mig ju
Vet ni en sak? Ord betyder ingenting så länge någons handlingar inte är desamma. Det är viktigt att komma ihåg. Det finns vänner som säger att de skulle ställa upp för dig, men när de händer något bryr de sig inte ett skit. Det finns killar som säger att de älskar en men i själva verket bara spelar ett spel. Det finns föräldrar som säger att de bryr sig om sina barn, men inte ens tar sig tiden att ens fråga hur deras dag har varit. Det finns tränare som säger att de tror på en, men när de kommer till kritan ger dem en inte ens chansen. Det finns människor som sårar en, ber om ursäkt, men sedan gör samma sak igen. Det funkar liksom inte.

Jag litar inte på någon som inte bevisar för mig att den menar allt den säger till mig. Tillexempel: någon kan säga att den saknar mig i flera månaders tid, men om personen ändå aldrig träffar mig, ja då kan den ju omöjligt mena det den säger. Förstår ni hur jag menar? Sånt här är viktigt att komma ihåg. Man får inte låta sig luras utav allt de vackra som kommer ur någons mun om personens handlingar känns som knivhugg i en.

 1. Hej!
  Jag följer dig på din twitter och läser din blogg varje dag, du är grym!!
  Såg i alla fall att du har talfobi/scenskräck/nervös när du ska redovisa. Vi ska hålla tal i klassen om några veckor och jag blir SÅÅÅ nervös bara jag tänker på det. Det spelar ingen roll att det bara är en liten grupp kommer ändå dö eftersom vi inte får ha några manus eller någonting bara lite stödord. Kommer tappa bort mig och bli illröd i ansiktet 🙁
  Haha det jag vill fråga är i alla fal hur du tar dig igenom det? Är du som jag som bara sjukanmäler mig varje gång eller har du några tips? är det bara att göra det eller något man ska tänka på? tar emot alla tips!! 

 2. Hej!
  Jag följer dig på din twitter och läser din blogg varje dag, du är grym!!
  Såg i alla fall att du har talfobi/scenskräck/nervös när du ska redovisa. Vi ska hålla tal i klassen om några veckor och jag blir SÅÅÅ nervös bara jag tänker på det. Det spelar ingen roll att det bara är en liten grupp kommer ändå dö eftersom vi inte får ha några manus eller någonting bara lite stödord. Kommer tappa bort mig och bli illröd i ansiktet 🙁
  Haha det jag vill fråga är i alla fal hur du tar dig igenom det? Är du som jag som bara sjukanmäler mig varje gång eller har du några tips? är det bara att göra det eller något man ska tänka på? tar emot alla tips!! 

 3. Om ord inte betyder något, är det då okej att säga ”jag ska våldta dig”? Så länge jag inte utför handlingen betyder det inget. Eller hur menar du?

 4. Om ord inte betyder något, är det då okej att säga ”jag ska våldta dig”? Så länge jag inte utför handlingen betyder det inget. Eller hur menar du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi