Framme i Val Thorens

DSC01862
Filippa och jag när vi solade! Ser sjukt bleka ut men till mitt försvar så var det ljusets fel.

Hej på er! Nu är jag äntligen framme i Alperna. Resan hit var både ris och ros. En del av killarna fick i sig lite för mycket dricka om man säger så, men har skrattat så magrutorna har börjat kika fram under huden. Vi åkte ju som sagt buss i 36h vilket mina stackars ben inte alls gillade. Men det gick faktiskt fortare än jag trodde att det skulle göra. Idag åkte vi inte skidor utan har suttit på en restaurang och ätit, sen solat i några solstolar. Solen är otroligt stark här så har faktiskt blivit lite rödrosig fastän vi bara satt där i någon timme och pratade. 

Landskapet här är fantastiskt. På riktigt. Jag som inte alls är van med att vara på så höga höjer satte nästan i halsen när jag såg alla snötäckta berg. Har försökt att leta efter wifi de senaste timmarna vi varit här men det har inte funkat tills nu när jag sitter i lobbyn. Dock vet jag inte om bilderna kommer upp men får hoppas på det! Redan tagit en massa fina.

Nu ska jag upp till rummet igen (vi bor fyra och fyra) för att äta lite innan vi ska upptäcka nattlivet. Men vi ska upp tidigt imorgon för att kunna åka i backar där snön inte är uppkörd eller vad de sa haha! Känner mig så himla missplacerad här egentligen. Gillar inte alls snö i vanliga fall och kan inte åka skidor. Funderar på att spela in ett videoklipp så ni får se hur dålig jag är.. Hoppas vädret imorgon blir lika bra som idag. 

Ska försöka att blogga varje dag men som sagt kan jag inte lita på detta internet. Så vi hörs när vi hörs! Puss

 1. Hej! Förstår om du inte svarar då du på de underbaraste stället i hela världen just nu. Men de är så att jag och några kompisar ska till Stockholm i helgen och då alla är 18 tänkte vi dra ut, vilka ställen tycker du att man ska dra till? 🙂 Tacksam för svar så fort som möjligt! Grym blogg förresten! 

 2. Hej! Förstår om du inte svarar då du på de underbaraste stället i hela världen just nu. Men de är så att jag och några kompisar ska till Stockholm i helgen och då alla är 18 tänkte vi dra ut, vilka ställen tycker du att man ska dra till? 🙂 Tacksam för svar så fort som möjligt! Grym blogg förresten! 

 3. hej, jag undrar en sak..! När du skriver att ni ””ser sjukt bleka ut” är det av rädsla för att läsare ska kommentera något elakt om det annars? det är så många bloggare som ursäktar sig på bilder ”ser tjock ut”/”min hand ser jättestor ut”/”är helt sned” etc. har aldrig förstått detta och undrar bara om du har tänkt på det innan.. helt ärligt så ja – jag tänkte på att ni är bleka men personligen så tycker jag bara att det ser underbart ut när ni sitter där i solen! I Sverige så är det ju svårt att ha en bränna vid den här årstiden (om man inte varit utomlands, såklart) och därför ville jag bara påminna dig om att lyfta fram det positiva i bilden! det visar ju faktiskt de som annars kommer med elaka kommentarer att du väljer att vara positiv och skiter i dem!! kram fina du!

 4. hej, jag undrar en sak..! När du skriver att ni ””ser sjukt bleka ut” är det av rädsla för att läsare ska kommentera något elakt om det annars? det är så många bloggare som ursäktar sig på bilder ”ser tjock ut”/”min hand ser jättestor ut”/”är helt sned” etc. har aldrig förstått detta och undrar bara om du har tänkt på det innan.. helt ärligt så ja – jag tänkte på att ni är bleka men personligen så tycker jag bara att det ser underbart ut när ni sitter där i solen! I Sverige så är det ju svårt att ha en bränna vid den här årstiden (om man inte varit utomlands, såklart) och därför ville jag bara påminna dig om att lyfta fram det positiva i bilden! det visar ju faktiskt de som annars kommer med elaka kommentarer att du väljer att vara positiv och skiter i dem!! kram fina du!

 5. Hej Ellinor!
  Skulle du kunna göra ett inlägg där du beskriver bra rump- och magövningar man kan göra hemma? Jag har inget gymkort men skulle gärna vilja göra lite ”hemma gym”. 
  Kram!

 6. Hej Ellinor!
  Skulle du kunna göra ett inlägg där du beskriver bra rump- och magövningar man kan göra hemma? Jag har inget gymkort men skulle gärna vilja göra lite ”hemma gym”. 
  Kram!

 7. kom precis hem från val thorens idag och det var helt underbart. om du vill ha bra wifi så är det panda (restaurang/nattklubb) du ska gå till! på alla andra ställen suger det

 8. kom precis hem från val thorens idag och det var helt underbart. om du vill ha bra wifi så är det panda (restaurang/nattklubb) du ska gå till! på alla andra ställen suger det

 9. Skulle du kunna skriva ett inlägg om vad det var för skidresa, var det ett läger? eller var det en bussresa och så åkte man med ens kompisar? Vad kostade det och vad för ”bolag?” Kram 🙂

 10. Skulle du kunna skriva ett inlägg om vad det var för skidresa, var det ett läger? eller var det en bussresa och så åkte man med ens kompisar? Vad kostade det och vad för ”bolag?” Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi