Spontant är bäst

PicMonkey Collage
Igårkväll skulle jag på ett möte med mitt UF företag men jag hade missat tåget så jag låg hemma, bitter, i sängen och drack te. Satt och sscrollade igenom Twitter när en tjej (@oliviayes) skrev att hon hade en biljett över till One Republic till den som ville ha den. Snabb som jag var kontaktade jag henne och några minuter senare var biljetten min. Plötsligt insåg jag att konserten var samma kväll, så i panik slet jag på mig någonting och sprang till tåget (de går väldigt sällan ifrån Gnesta så jag hade världens tur!). Trodde jag skulle behöva gå själv, tills en annan tjej, Tara, skrev på twitter att hon skulle dit. Så jag mötte upp henne och hennes kompisar. Två timmar senare var konserten slut och jag var helt euforisk. Vilken jävla show. Jag har lyssnat på One Republic i 8år och samma kvääl som deras konsert är FÅR jag en biljett?! Hur sjukt är inte det? Både jag och Tara har lyssnat på bandet sen vi var små, så vi rös och hade tårar i ögonen konstant.

Jag var ju på Håkans konsert också men denna var MYCKET MER personlig. Plötsligt satte sig alla på varsinna stolar och körde akustisk, de bjöd verkligen på sig själva och fick hela publiken att känna sig som en del utav deras framträdande. Wow!! Bästa konserten jag varit på. Har videos när de spelar min favorit Stop And Stare och Apologize (de drog fram ett piano under den låten, så fint var det!). Vilket fall, är det något ni skulle vilja se? Alla låtar var verkligen SÅ MYCKET BÄTTRE live än på spotify. Tack för tusende gången Olivia, utan dig hade jag aldrig kunnat gått.

PS jag är världens sämsta bloggare! Glömde min kamera hemma och det var jäkligt synd för stod perfekt för att ta snygga bilder..

  1. Hej,
    Vad driver du för UF-företag, kan du inte berätta mer? Har ni UF i alla årskurser, skulle vara roligt att veta, går också på TBS men i Karlstad och där har vi det i varje årskurs 🙂

  2. Hej,
    Vad driver du för UF-företag, kan du inte berätta mer? Har ni UF i alla årskurser, skulle vara roligt att veta, går också på TBS men i Karlstad och där har vi det i varje årskurs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi