Jobbintervju på Hollister

mmmmmmmmmmmm
Gammal bild ifrån Spanien för två år sen.. Ångest när jag ser denna bild! Vill ha tillbaka den kroppen! Malin hjälpte mig idag att strukterera om min kost så förhoppningsvis är mitt mål inte allt för långt borta nu!

Fått kommentarer om att jag inte bloggat de senaste dygnen, och det är jag mycket väl medveten om. Tro inte att jag glömmer bort er för det gör jag verkligen inte. Om jag inte tänker på nya inlägg så är jag stressad över att jag inte kommer på nya inlägg. Men nu har jag en hel bunt i mina anteckningar som jag ska publicera här. Vilket fall, de senaste dagarna har jag hunnit med så himla mycket, därav ingen bloggning. Eftersom att jag bara har en stor klumpig dator kan jag inte släpa med den överallt och jag har inte tid att blogga hela tiden då jag pendlar konstant/umgås med kompisar. Vilket fall så hade jag min studentskiva i tisdags. Herregud var lyckat det blev!! Svävade på rosa moln hela kvällen (skriver mer om detta i ett separat inlägg när jag fått alla bilder skickade till mig) sen på onsdagen skulle jag på ett event som Sarah hade på Collage men jag mådde sämst så stannade hemma och idag mådde jag inte heller speciellt bra men pallrade mig vilket fall iväg till Polhems event som de hade i samarbete med Glitter. Skrev om det i ett tidigare inlägg här under. 

Och juste!! Imorgon ska jag på en arbetsintervju. Har blivit förfrågad förra vintern men hade inte tid med tanke på handbollen. Men nu spelar jag ju inte längre plus att jag behöver pengar.. Har egentligen aldrig tyckt om Hollister men Petter jobbar ju där så han fixade intervjun till mig. Känner att om jag kan få mer pengar varje månad så varför inte? Jag har ju inget att förlora liksom! Tänkte först inte skriva ut någonstans att jag fick möjligheten att komma dit på en intervju då chansen är rätt stor att jag inte får jobbet. Och ville ju inte att ni skulle se att jag ”misslyckats” sen kände jag bara att fan, det är ju det min blogg handlar om. Att jag också är en människa, som felar och känner. Så självklart måste jag dela med mig av den informationen! Är så satans nervös då intervjun är på engelska så lycka mig till!!

 1. Hej, jag ska snart söka gymnasium och undrar om du vet hur det är att gå natur-linjen på tbs? Är det höga krav, svårt att komma in osv? Kan du inte berätta lite om din skola?

 2. Hej, jag ska snart söka gymnasium och undrar om du vet hur det är att gå natur-linjen på tbs? Är det höga krav, svårt att komma in osv? Kan du inte berätta lite om din skola?

 3. Vad roligt!! Min kusin är chef på Hollister så det kanske är hon du får träffa när du är där. Var inte orolig eller nervös för att jag tycker att alla på Hollister är supertrevliga och sånt och min kusin är bara hur snäll och rar som helst! Kraam!!

 4. Vad roligt!! Min kusin är chef på Hollister så det kanske är hon du får träffa när du är där. Var inte orolig eller nervös för att jag tycker att alla på Hollister är supertrevliga och sånt och min kusin är bara hur snäll och rar som helst! Kraam!!

 5. Antar att du inte har en aning om varför ordet ”hen” har myntats i det svenska språket, även om din blogg och din Twitter talar för det ordet ”hen” står för. Det vill säga jämställdhet, att man inte ska skriva han (som det vanligtvis görs) i texter och liknande, utan att det ska stå hen så att man ej kan anta könet på personen i fråga. Exempel: ”Hen är chef över företaget” eller ”Hen har tre äpplen och fem apelsiner, hur många frukter har personen totalt?”. Hen är också till för att bryta normer i samhället och hjälpa människor som inte har någon riktig könstillhörighet och/eller ej är bekväm i att kalla sig varken hon eller han. Det handlar om människor med dåligt självförtroende och dålig självkänsla, människor som inte känner sig hemma i sin egna kropp. Människor som blir deprimerade och olyckliga till följd av detta. Hen kämpar för att dessa personer ska känna sig mer inkluderade i samhället och kunna hitta en könstillhörighet som inte definierar om de har en fitta eller kuk. Tänk på att kolla upp ord och dess verkliga innebörd innan du retweetar en massa skit, för du går emot det du uttrycker i var och varannan tweet/blogginlägg när du trycker ned och dissar ordet ”hen”. 
  Mvh, HEN

 6. Antar att du inte har en aning om varför ordet ”hen” har myntats i det svenska språket, även om din blogg och din Twitter talar för det ordet ”hen” står för. Det vill säga jämställdhet, att man inte ska skriva han (som det vanligtvis görs) i texter och liknande, utan att det ska stå hen så att man ej kan anta könet på personen i fråga. Exempel: ”Hen är chef över företaget” eller ”Hen har tre äpplen och fem apelsiner, hur många frukter har personen totalt?”. Hen är också till för att bryta normer i samhället och hjälpa människor som inte har någon riktig könstillhörighet och/eller ej är bekväm i att kalla sig varken hon eller han. Det handlar om människor med dåligt självförtroende och dålig självkänsla, människor som inte känner sig hemma i sin egna kropp. Människor som blir deprimerade och olyckliga till följd av detta. Hen kämpar för att dessa personer ska känna sig mer inkluderade i samhället och kunna hitta en könstillhörighet som inte definierar om de har en fitta eller kuk. Tänk på att kolla upp ord och dess verkliga innebörd innan du retweetar en massa skit, för du går emot det du uttrycker i var och varannan tweet/blogginlägg när du trycker ned och dissar ordet ”hen”. 
  Mvh, HEN

 7. Jag förstår inte hur du kan ha sökt jobb på hollister med tanke på att det är världens mest ytliga affär, och allt du någonsin skrivit motstrider det. Förutom att det står snygga, lättklädda och vältränade killar som välkomnar en in i butiken, så har de också gått ut med att de inte vill att tjocka människor ska handla deras kläder. I din blogg skriver du var dag om hur viktigt det är att tänka bortom utseendet. Att inte ha så höga krav, längd och vikt spelar ingen roll osv. Självklart är det bara ett jobb men samtidigt så motstrider det du vardag skriver om, och det känns som dubbelmoral.

 8. Jag förstår inte hur du kan ha sökt jobb på hollister med tanke på att det är världens mest ytliga affär, och allt du någonsin skrivit motstrider det. Förutom att det står snygga, lättklädda och vältränade killar som välkomnar en in i butiken, så har de också gått ut med att de inte vill att tjocka människor ska handla deras kläder. I din blogg skriver du var dag om hur viktigt det är att tänka bortom utseendet. Att inte ha så höga krav, längd och vikt spelar ingen roll osv. Självklart är det bara ett jobb men samtidigt så motstrider det du vardag skriver om, och det känns som dubbelmoral.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi