Torsdags event

goddieefinteee
Bilderna är tagna av Fanny men redigerade av mig!

Hejsan! Idag låg jag hemma i sängen efter att ha varit sjuk i två dagar. Fick sedan ett sms av Tove som påminde mig om eventet vi skulle på. Så blev att trycka i mig två ipren och hoppa in i duschen. Några minuter senare satt jag i bilen på väg in till stan för att möta upp de andra tjejerna. Idag stod Polhem för det mysiga arrangemanget. Det bjöds på skumpa och mat i alla dess former. Men jag stod mest och snackade med Nicole och Fanny. Fick även året fixat plus några produkter med mig hem som jag tänkte ta kort på och visa imorgon när ljuset är lite bättre. Skön kväll iallafall och nu är jag hemma igen. Skönt eftersom att iprenen har gått ur. Hoppas ni hade en lika spännande torsdagskväll som jag! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi