Min måndag

DSC02311DSC02304DSC02302
V
aknade vid 2 idag, bakis och äcklig. Petter hade sin studentskiva igår (bilder kommer!) och vi gick all in. Var hemma vid halv 5 tror jag och när väckarklockan ville få upp mig till skolan höll jag på att spy av ljudet så stängde av den direkt och somnade om. Ångrade det senare så fick dåligt samvete trots att lektioner hade blivit inställda. Så Petter och jag satte oss ner och pluggade tillsammans. Runt middag åkte vi in till Handen och shoppade lite, och åt thaimat såklart. Kan inte bestämma mig om jag tycker att lyckokakor är nonsens eller om de faktiskt fungerar. Minns en gång hemma hos Petter när alla i familjen fick varsinna och de passade bara in på personen som fick den, inte någon annan i familjen. Ödet eller slumpen? 

Sen åkte vi till Farsta och kollade lite i butiker, köpte presenter och mötte upp en kompis. Fick sedan skjuts till tåget och nu är jag hemma. Mamma hämtade upp mig på stationen så vi kunde övningsköra (för andra gången). Bara kört på ettan innan men gick riktigt bra idag, körde i rondeller, parkerade (felfritt är att tillägga!!), körde i korsningar, 30- 40- 50- 70- 90-vägar osv. Fick massa beröm! Tror det gick så bra med tanke på att jag har moppekort (så reglerna är ju inget problem) plus att jag faktiskt är väldigt lättlärd! Så det var kul. Så få mamma att sätta upp regelbunda övningkörnings-tider så jag kommer in i det ordentligt och ta det där jävla körkortet någon gång. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi