Min och Petters grej

DSC02295DSC02312DSC02296
När jag och Petter har tråkigt kan vi ibland åka iväg med bilen. Ofta hamnar vi på något sånt här ställe då! Undra hur många hundralappar jag spenderat ihop med Petter på yoghurtglass? Finns lite här och var i stan (glömmer alltid vad kedjan heter.. Honey något) men jag och Petter har blivit stammisar på det i Kungens Kurva. Killen i disken känner igen oss nu också så vi brukar alltid stå där och snacka ett tag med honom haha!! Men det är verkligen såå himla gott! Ekologiskt, närodlat så gott det går och naturliga ingridienser (förutom godiset då). Jag hade svårt för yoghurtglass förut men nu gillar jag iallafall chokladsmaken jättemycket. Detta tycker jag absolut att ni måste testa om ni inte redan gjort det! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi