Alla svar kring min arbetsintervju på Hollister

DSC02088
Glömt berätta om min arbetsintervju på Hollister som jag var på i förra veckan.. Det var en gruppintervju och jag var sjukt nervös. Hade skrivit ner mina egenskaper på engelska på en liten lapp i fickan (då intervjun skulle hållas på engelska) ifall jag skulle glömma bort dom. Så gick och rabblade dem i huvudet enda tills intervjun drog igång. Väl när chefen hämtade in oss sex personer till ett rum så såg jag att det var Felix som skulle hålla i den. Det var alltså Felix som rekryterade mig denna gången (blivit tillfrågad om jobb på Hollister förut) så jag började garva på en gång. Han valde att hålla den på svenska och en sten lättade typ ifrån mitt bröst. Fick inte allt jag ville säga sagt men det spelade tydligen inte så stor roll för jag hamnade i kö! De hade inga arbetstimmar att dela ut nu men jag hamnade i kö så nästa gång de kommer anställa folk blir jag anställd. Weehoo!!! Dock kunde det dröja upp till två månader men skitsamma, jag gjorde det vilket fall!

På Hollister jobbar flera utav mina kompisar och massor utav Petters kompisar, jag behöver pengar inför studenten och i sommar plus att man aldrig ska tacka nej till dörrar som öppnas. DÄRAV jag gick på intervjun! Hollister har lite konstiga pollicis men samtidigt så är mycket myter också. För de anställer folk som inte är modeller och ens personlighet är väldigt avgörande om du får jobb där eller inte. Sen är det helt idiotiskt att de inte säljer kläder i större storlekar samt att Abercrombie and Fitch inte säljer svarta kläder (Hollister är dotterbolag till Abercrombie). Men samtidigt är det deras affärsidé, att det ska kännas som att man är på stranden. Om de hade strävat efter att bara anställda pang-snygga människor hade de väl tvingat tjejerna att ha tonvis med smink men det är tvärtom. Vi tjejer får inte ha smink eller fixa håret och killarna får knappt ha vax. Sen om jag känner att allt känns så ytligt som alla säger och jag inte trivs så slutar jag väl då? Men min pojkvän har jobbat där i 1,5år och har aldrig upplevt det som alla andras bilder utav de anställndas arbetsvillkor. 

Jobbtiderna på Hollister är förövrigt grymma om man studerar. Även detta en stor anledning till varför jobbet passade mig. Man jobbar i pass och har olika kontrakt. jag sökte tillexempel 10 (eller om det var 12) timmars kontrakt och då måste du jobba så många timmar under veckan. Sen väljer du helt dagar själv när du vill jobba. Och sen får man välja om man vill jobba innan eller efter skolan. Perfekt! Lönen är inte den sämsta heller, woopa. Dessutom har gänget på Hollister (som jag fått bilden av) as kul tillsammans. De går ut ihop, har evenemang osv vilket jag iallafall inte säger nej till att bli en del av.

Så! Nu vet ni hur det gick på intervjun, varför jag sökte jobbet och svar på några myter angående Hollister. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi