Random fakta om mig

62797_10200324071405190_1592010122_n
-Jag beställer i princip ALDRIG kött när jag är ute på restaurang trots att det är min favoritmat. Men det är för att min pappa är jägare så jag har blivit så otroligt kräsen just gällande kött.
-Jag har otroligt mycket idéer hela tiden. Ibland försöker min mamma få mig att ta en paus för att jag tänker på allt annat än det jag egentligen ska fokusera på (oftast har jag idéer kring hur företag skulle kunna utväckla sitt företag och förbättra sin marknadsföring). 
-Jag bär alltid runt på en (laglig) pepparspray för att jag är så rädd för att bli överfallen.
-Jag gillar bara ost på mackan om den är skivad i tunna skivor
-Om alla köper tillexempel Missoni byxorna, Odd Molly blusar eller Michael Kors väskor så vill jag inte ha det. Även fast jag tycker det är hur fint som helst så vill jag bara inte. Och det är inte för att trotsa eller så, utan jag bara känner inget behov efter att ha det längre. (Tillexempel när jag bloggade  om Marenas sandalerna och dagarna därpå ville alla bloggare etc ha dom. Nu är jag jättetveksam om jag vill ha ett par ens). 
-Jag känner mig jätteobekväm i plagg där jag visar för mycket hud. Har därför aldrig klänningar som är urringade varken fram eller bak. Vet inte om det är för att jag känner mig osäker i min kropp eller om det bara är för att det inte är min grej.
-Min största rädsla i livet är att när jag hamnar på ålderdomshem, känna att jag inte gjort allt jag velat.

  1. Följer dig på Twitter och har sett att du är inne i ett riktigt pluggmode just nu. Vill gärna veta vad som får dig att hålla igång och fortsätta så inte dina tankar spirar iväg. För jag har så mycket just nu gällande skola, körkort och jobb hur ska jag prioritera och på böst sätt fixa allt? Skulle vilja se ett inlägg eller vara svar om hur du tänker och lägger upp de dagarna för att bli klar! 🙂

  2. Följer dig på Twitter och har sett att du är inne i ett riktigt pluggmode just nu. Vill gärna veta vad som får dig att hålla igång och fortsätta så inte dina tankar spirar iväg. För jag har så mycket just nu gällande skola, körkort och jobb hur ska jag prioritera och på böst sätt fixa allt? Skulle vilja se ett inlägg eller vara svar om hur du tänker och lägger upp de dagarna för att bli klar! 🙂

  3. Hej Ellinor! Måste först säga att du har en jätte fin blogg! Undrar bara varför du inte svarar på kik meddelanden som du får? Folk ser upp till dig och då vill man ju inte ha tillbaka att du skiter i att svara 🙁 iaf jag skulle vara jätte glad om du började svara på kik oftare! 😀 du är en stor inspirationskälla! 🙂

  4. Hej Ellinor! Måste först säga att du har en jätte fin blogg! Undrar bara varför du inte svarar på kik meddelanden som du får? Folk ser upp till dig och då vill man ju inte ha tillbaka att du skiter i att svara 🙁 iaf jag skulle vara jätte glad om du började svara på kik oftare! 😀 du är en stor inspirationskälla! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi