Uppdatera er angående jobb

10008498_10201779517030196_541718667_n
Bild tagen innan bloppisen jag hade tillsammans med några andra bloggare för någon månad sen!

Hej på er! Var ska jag börja? Jag mår så jävla bra just nu, tror aldrig att jag mått så här bra under de senaste åren i mitt liv. Jag har så mycket på gång, både stora som små projekt. Bland annat ska jag starta företag, jobba med andra företag och jobba med event. Dessutom ska jag förmodligen försöka fixa mig ett deltidsjobb också. Sen har jag ju, som tidigare berättat, ett privatliv att hålla ordning på och en student att fixa inför med allt vad det innebär. Jag har haft magsår tidigare och varit nära på att gå in i väggen och visst är jag lika nu som då, men jag är så jävla glad. Förut fick jag ångest av allt jag höll på med, för det egentligen inte var någonting jag ville. Jag älskar det jag håller på med just nu, och istället för att känna att det kväver mig så höjer det mig för jag vet att jag lägger min energi på rätt saker. Trots mängden jobb som krävs.

Allt mitt arbete gick ut över bloggen denna helg och ibland kommer det vara så nu i en månad framöver då det är svårt att prioritera i vardagen. Men det kommer bli enklare när allt plugg är inlämnat (vilket det är om en månad).

Just nu har jag så mycket virus i min dator att jag knappt kan gå in på Myshowrooms hemsida och jag har fått spunk på min systemkamera. Jag vill ha en ny och det är NU. Men jag behöver spara ihop lite pengar först. Har ni några förslag på bra kompakta systemkameror till ett förmånligt pris? Säljer förövrigt min Sony med justrerbar skärm för 1900kr så hör av er vid intresse.

Ni är så bäst som står ut på mig och fortsätter kika in här trotrs min frånvaro. Älskar att komma in till ett kommentarsfält som är fyllt också. Det blir så himla mycket roligare att kommentera när ni ger respons. PUSS!!

 1. Har en canon eos 600d och den är svinbra! Värd varenda krona. Lätt att förstå sig på, men samtidigt inte ”för” nybörjarkamera. Många bra inställningar, justerbar skärm osv osv. Köp det fasta femti som alla bloggare har typ (canon ef 50mm f/1.8 II lens) , så blir det riktigt bra!!

 2. Har en canon eos 600d och den är svinbra! Värd varenda krona. Lätt att förstå sig på, men samtidigt inte ”för” nybörjarkamera. Många bra inställningar, justerbar skärm osv osv. Köp det fasta femti som alla bloggare har typ (canon ef 50mm f/1.8 II lens) , så blir det riktigt bra!!

 3. Hej! Du känns som en så sjukt stark person. Jag har bara en fråga som jag jätte gärna skulle vilja att du svara på! 🙂 hur kändes det för dig när du var på väg att gå in i väggen?

  Jag själv känner att jag är så sjukt stressad över skolan och känner ständigt en enorm stress/oro INOM mig. Detta brukar även ofta leda till att jag gråter sjukt mycket pga stressen och kan inte riktigt sluta gråta då.

 4. Hej! Du känns som en så sjukt stark person. Jag har bara en fråga som jag jätte gärna skulle vilja att du svara på! 🙂 hur kändes det för dig när du var på väg att gå in i väggen?

  Jag själv känner att jag är så sjukt stressad över skolan och känner ständigt en enorm stress/oro INOM mig. Detta brukar även ofta leda till att jag gråter sjukt mycket pga stressen och kan inte riktigt sluta gråta då.

 5. Hejsan Ellinor! Vi delar samma framtidsdröm om att bli en framgångsrik entreprenör. Jag läste det här inlägget först nu och såg att du ska starta eget och jobba med event! WOW! Vad är det för företag du ska starta och vad är det för event du arbetar med?
  Jag blir motiverad av att se hur andra lyckas! Det känns så skönt att ingenting är omöjligt…! Din blogg är verkligen uppbygd till en viss mängd på att man inte ska tveka utan satsa, vilket är otroligt imponerande och motiverande framförallt!
  Tack för svaren på förhand! 🙂

 6. Hejsan Ellinor! Vi delar samma framtidsdröm om att bli en framgångsrik entreprenör. Jag läste det här inlägget först nu och såg att du ska starta eget och jobba med event! WOW! Vad är det för företag du ska starta och vad är det för event du arbetar med?
  Jag blir motiverad av att se hur andra lyckas! Det känns så skönt att ingenting är omöjligt…! Din blogg är verkligen uppbygd till en viss mängd på att man inte ska tveka utan satsa, vilket är otroligt imponerande och motiverande framförallt!
  Tack för svaren på förhand! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi