Addicted

Addicted

Jag älskar hattar så himla mycket, har verkligen blivit helt beroende. Har fått sting på den svarta uppe i hörnet till vänster. Vill även ha den i beige och vinrött. Den jag har nu, som jag har fått jättemycket beröm för är en liknande den svarta längst ner till höger men den är rund upptill vilket ger ett mer sofistikerat intryck enligt mig. Stråhattar är så sjukt snyggt också, h&m säljer den i mitten längst ner för en billig peng och nästa gång jag slinker förbi dem ska jag köpa med mig en hem. Det är så himla fint på sommaren. Ja ni hör ju.. Jag har blivit hatt-tokig! Men det kan ju aldrig bli fel med hatt.

För att få länkar till alla hattar är det bara att klicka på bilden, då hittar ni även fler utav mina klädcollage!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi