Hektisk helg

DSC02412
Förra helgens värdefulla timmar spenderade jag inte, liksom resten utav Sveriges befolkning, utomhus i solen. Utan jag satt 12,5 timmar i sträck framför datorn och pluggade. Fick otroligt mycket gjort och är så stolt och glad över mig själv. Körde samma marathon igår (söndag) också och fick även då mycket gjort. Idag framförde jag även ett tal utan att jag knappt övat (ENORMA FRAMSTEG) och jag klappar mig själv på axeln. Eller inte bara klappar, jag apploderar, skriker av förtjusning och visslar med visselpipa. En sån applåd är jag värd för mitt slit. Den senaste veckan har jag ställt in alla träffar med kompisar, utekvällar med mera. Allt för att kunna beta av plugglistan (som är längre än min julklappslista var som barn dvs LÅNG).

Även ni var duktiga på att berömma mig på twitter men ni var många som frågade mig HUR. Och det mina damer och herrar kommer det ett inlägg om inom de närmsta dagarna som en liten push. För det är inte så svårt som man inbillar sig.

Efter skolan åkte jag iväg på en kurs om marknadsföring inom ämnet Starta Eget. Fick en del nödvändig inspiration. Imorgon har min förra klass (som jag gick i tills hösten i trean) studentskiva med temat Disco och jag kommer vara iklädd en paljettklänning. På onsdag är det valborg men alla vi i Stockholm har även mösspåtagning. Men mer om det kommer då! Har även tre möten denna veckan igen med bloggen. I helgen var det egentligen tänkt att jag skulle styra ett event med en killkompis också men vi båda kände att vi hellre pluggar nu i en månad och styr upp den då istället. Det känns bra i magen att göra det valet!

Ja ni hör ju. Full rulle. Detta i kombination med långa skoldagar och en dator som vägrar samarbeta= ingen bra kombo. Nu har jag vänt på dygnet och gör därför några inlägg nattetid. Får se hur jag löser detta problem under veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi