Snapshots a lá Elli

blogg
Här har ni den senaste veckan i form av instagrambilder med mera! Har hunnit med en hel del. Men som dom säger ”If you snooze you loose”

 1. Hej Ellinor!
  Jag vill bara säga att du är SÅ grym och att din kämparglöd, den ser man inte ofta och jag som läsare av din blogg, jag är stolt över dig!
  Det är inte långt kvar och jag vet att du kommer komma enda in i mål, hela vägen in i kaklet. Du kommer krossa kakelväggen och fortsätta att springa och springa, tills du når dina drömmar för det tror jag att du klarar!
  Och TACK, TACK för en otroligt jävla bra blogg, TACK för alla tips du delar med dig av för tack vare dem så har jag t.ex minskat min talskräck en aning, TACK för att du inte censurerar utan för att du låter oss ta del av både det bättre och det sämre.
  TACK för att du är du, sluta aldrig med det du gör, du kommer gå långt!

 2. Hej Ellinor!
  Jag vill bara säga att du är SÅ grym och att din kämparglöd, den ser man inte ofta och jag som läsare av din blogg, jag är stolt över dig!
  Det är inte långt kvar och jag vet att du kommer komma enda in i mål, hela vägen in i kaklet. Du kommer krossa kakelväggen och fortsätta att springa och springa, tills du når dina drömmar för det tror jag att du klarar!
  Och TACK, TACK för en otroligt jävla bra blogg, TACK för alla tips du delar med dig av för tack vare dem så har jag t.ex minskat min talskräck en aning, TACK för att du inte censurerar utan för att du låter oss ta del av både det bättre och det sämre.
  TACK för att du är du, sluta aldrig med det du gör, du kommer gå långt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi