Slår på stort i juni

Pictures4
Två snapshots ifrån idag! Här ser ni bättre hur min hårfärg blev. Älskar den!!

Ni som följer mig på twitter vet att jag har 14 inlämningar/prov/redovisningar kvar innan jag tar studenten. Idag kunde jag pricka av tre på listan. Igår en. Imorgon en. På onsdag två. Jag satsar nästan alltid på de högre betygen (om det inte är något ämne jag har jättesvårt för, man måste ju prioritera sin tid rätt) därför kommer det krävas mycket av mig för att hinna med allt detta. Vilket jag hoppas att ni har förståelse för. I lördags missade jag tillexempel Myshowrooms egna event som jag jättegärna ville gå på där vi tillsammans skulle kolla Eurovision (tack Europa för att ni röstade fram Australien som segrare, fantastiskt stort!). Sen missade jag även Emmas event där alla skulle klä sig till ett Collage-tema.

Jaja om tre veckor är allt detta över. Idag efter skolan ska jag fixa naglarna och troligtvis åka förbi Rapunzel för att fixa löshår. Och på onsdag har jag yttligare ett möte med företaget ZQO (uttalas sko) som är min nya samarbetspartner. De är ifrån dem jag köpte mina hallonröda träklackar ni vet? Otroligt spännande och kul vilket fall!! Men mer om detta får ni veta mer om senare. Sitter även och jobbar på vad jag kan förbättra med bloggen när juni månad börjar (för det är då allt plugg är slut). Tänker slå på stort och gå all in. Längtar så mycket!! Hoppas ni kan stå ut med min uppdatering tills dess!

 1. Det var inte Austalien som vann!! Australien ligger inte i Europa 😉 Austria betyder Österrike. 🙂 
  Sen tycker jag att det är en musiktävling, Österrike hade absolut inte den bästa låten men ja, det var bra att den vann.

 2. Det var inte Austalien som vann!! Australien ligger inte i Europa 😉 Austria betyder Österrike. 🙂 
  Sen tycker jag att det är en musiktävling, Österrike hade absolut inte den bästa låten men ja, det var bra att den vann.

 3. Hej!
  Jag vet inte om detta är lägligt att skriva, och jag vet inte ens om du kommer bry dig, men jag vill endast skriva av mig. Med andra ord, du behöver ej läsa detta.
  De senaste åren har jag börjat få det jobbigt hemma. Min fader har blivit diagnotiserad med en obotlig sjukdom. Han har blivit less på livet och gör det nu svårare för hela familjen. Man kan inte ha en enda konversation utan att få en utskällning, och det spelar ingen roll vad man pratar om. Jag försöker undvika honom så gott det går, jag stannar till exempel i skolan efter att jag slutat, eller går en omvåg hem, nu när han är sjukskriven är han alltid hemma. Men genom att undvika honom tvingas jag även undvika min moder, som alltid funnits där för mig. Min syster planerar nu en flytt för att hon inte längre står ut. Min bror har fått det så jobbigt att han kanske inte ens får ta studenten iår. Han kämpade så mycket i skolan, och det enda som drev honom framåt var studenten och den efterlängtade studentresan. En hel vecka utan detta liv. Men en dag var min bror ute för länge, hans vän hade druckit alldeles för mycket och min bror vägrade låta honom gå hem själv, så han följde honom hem. Pappa blev så arg över detta att han avbokade studentresan, vilket körde ner min brors motivation till botten. Jag har ingen aning vad jag ska göra. Allt jag hör nu för tiden är tjafs och bråk. Mina vänner vet dock ingenting, allt döljs bakom ett ynka leende, och det lurar alla i min omgivning. 
  Ibland känns det som att jag inte har rätt att klaga. Att jag inte har någon rätt att vilja flytta hemifrån. Det finns ju så många som har det värre, så många som svälter runt om i världen, och pappa? Har jag verkligen någon rätt att hata honom? Jag var så liten när han var frisk, så liten att jag inte har några minnen om det, utan jag kan endast återuppleva det genom att se på gamla foton. Det är han som är döende, det är han som har rätt att hata livet, inte jag. 
  Jag hatar mig själv för att jag känner så som jag g

 4. Hej!
  Jag vet inte om detta är lägligt att skriva, och jag vet inte ens om du kommer bry dig, men jag vill endast skriva av mig. Med andra ord, du behöver ej läsa detta.
  De senaste åren har jag börjat få det jobbigt hemma. Min fader har blivit diagnotiserad med en obotlig sjukdom. Han har blivit less på livet och gör det nu svårare för hela familjen. Man kan inte ha en enda konversation utan att få en utskällning, och det spelar ingen roll vad man pratar om. Jag försöker undvika honom så gott det går, jag stannar till exempel i skolan efter att jag slutat, eller går en omvåg hem, nu när han är sjukskriven är han alltid hemma. Men genom att undvika honom tvingas jag även undvika min moder, som alltid funnits där för mig. Min syster planerar nu en flytt för att hon inte längre står ut. Min bror har fått det så jobbigt att han kanske inte ens får ta studenten iår. Han kämpade så mycket i skolan, och det enda som drev honom framåt var studenten och den efterlängtade studentresan. En hel vecka utan detta liv. Men en dag var min bror ute för länge, hans vän hade druckit alldeles för mycket och min bror vägrade låta honom gå hem själv, så han följde honom hem. Pappa blev så arg över detta att han avbokade studentresan, vilket körde ner min brors motivation till botten. Jag har ingen aning vad jag ska göra. Allt jag hör nu för tiden är tjafs och bråk. Mina vänner vet dock ingenting, allt döljs bakom ett ynka leende, och det lurar alla i min omgivning. 
  Ibland känns det som att jag inte har rätt att klaga. Att jag inte har någon rätt att vilja flytta hemifrån. Det finns ju så många som har det värre, så många som svälter runt om i världen, och pappa? Har jag verkligen någon rätt att hata honom? Jag var så liten när han var frisk, så liten att jag inte har några minnen om det, utan jag kan endast återuppleva det genom att se på gamla foton. Det är han som är döende, det är han som har rätt att hata livet, inte jag. 
  Jag hatar mig själv för att jag känner så som jag g

 5. Tyvärr ligger inte Australien i Europa så det vore omöjligt för dom att vinna, men austria är faktiskt Österrike

 6. Tyvärr ligger inte Australien i Europa så det vore omöjligt för dom att vinna, men austria är faktiskt Österrike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi